Veți primi un e-mail care conține o listă de nume de utilizator asociate adresei dvs. de e-mail
Dacă nu primiți un e-mail pentru „ați uitat numele de utilizator”, verificați folderul de spam sau dosarul de „junk”
Notă Numele de utilizator și parolele sunt sensibile la majuscule/minuscule
🔒 Cont blocat? Iată ce trebuie să faceți
Pentru protecția dvs., sistemul nostru blochează temporar contul după mai multe încercări de autentificare nereușite. Nu vă faceți griji—de obicei este ușor de rezolvat.
După mai multe încercări de autentificare nereușite, contul dvs. este blocat temporar pentru a preveni accesul neautorizat
Nu vă faceți griji—se va debloca automat după o perioadă scurtă
Așteptați să se scurgă timpul, apoi încercați să vă conectați din nou folosind datele corecte de autentificare
Dacă nu așteptați perioada de deblocare și continuați să încercați cu încercări nereușite, în cele din urmă va fi blocat definitiv
Dacă contul dvs. a fost blocat definitiv, nu vă faceți griji—echipa noastră vă poate ajuta