Výběr zobrazení
Zobrazte všechny aktivity při přihlášení (logon) a odhlášení (logoff) nebo pouze ty, které jste dříve označili.
Výběr aktivity
Filtrujte aktivitu při přihlášení (Log-on) mezi přihlášením, odhlášením, uzamčením obrazovky, vzdáleným přihlášením atd.
Příznaky
Odstraňte záznam nebo jej označte jako důležitý.